tirsdag 30. april 2019

BLI MED PÅ TUR TIL VAKRE BORREVANNET I HORTEN LØRDAG 4. MAI

Alle er velkommen til å bli med på denne fine turen til et av de fuglerikeste områdene på Østlandet. Her er registrert 62 arter siste uke, og 129 arter hittil i år. Vi parkerer på p-plassen ved Borre golfbane, og spaserer makelig forbi Golfkroa og følger "Golfstien" til fugletårnet. Tårnet ligger rett nedenfor banen, ved vannets sørlige bredd. Her hekker toppdykkere og andre vannfugler i kort avstand fra tårnet. Ved siden av ligger en vakker lund med gamle trær, og en fin kolle med utsikt over vannet.

Foto: Kjetil Johannessen
Kilde: Fylkesmannen i Vestfold
Spaserturen videre blir sannsynligvis på stien gjennom lunden, langs den sivbevokste bredden og over banen tilbake til parkeringa. En fin liten rundtur. Golfkroa åpner k.9. Ellers anbefales å ta med mat og drikke.

Turstart for felleskjøring kl.06.30 fra Eikersenteret. Kjøretid rundt 45 minutter. Det er også fullt mulig å ta seg til Borre på egenhånd når man måtte ønske, og ta igjen gruppa langs den godt merkede stien.  Det er enkelt å finne fram. Turens varighet bestemmes av den enkelte og turleder Jon Ludvig Hals. Han kan nås på 95973438. VEL MØTT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar