onsdag 6. september 2023

VELKOMMEN TIL MØTE ONSDAG 13. SEPTEMBER MED FOREDRAG OM 40 ÅRS MERKING AV FUGLER

Tid: Onsdag 13. september 2023 / Tid:18.30 - 21-00 / Sted: Haug menighetssenter, Hokksund. Gratis adgang. Salg av kaffe og kaker.

SE REFERAT PÅ VÅR FACEBOOK-SIDE.

Anders Hals er blant våre mest kunnskapsrike fuglekjennere, og en av bærebjelkene i vår forening. Han har bidratt i mange ulike roller gjennom flere tiår. Antakelig er han også den autoriserte ringmerker i vårt område som har holdt flest fugler i hendene. Denne kvelden får vi høre mærmere om denne innsatsen, og om det omfattende unike erfaringsmaterialet han har samlet gjennom 40 års virksomhet. Vi får høre om hvilke arter han har satt ring på, om hvor i verden disse fuglene seinere er gjenfunnet - og hvor fugler som ankom hit med ring var merket. 







Etter foredraget følger pause med salg av kaffe og kaker, og anledning til å slå av en prat med kjente og ukjente med felles interesse for fugler og natur. Eter pausen deler deltakerne fugleopplevelser fra den siste tiden, og tar opp eventuelle andre saker det er ønskelig å ta opp. Vel møtt til en hyggelig og lærerik kveld. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar