fredag 7. oktober 2022

VELKOMMEN TIL MØTE MED BILDEFOREDRAG AV STYREMEDLEMMENE ANDREAS OG ALEKSANDER

 Tid: Onsdag 12. oktober kl.18.30 - 21.00 / Sted: Haug menighetssenter, Hokksund

Foredraget denne gang holdes av Andreas Hessvik-Trøite og Aleksander Solberg. Henholdsvis kasserer og styremedlem i vår forening, og våre yngste tillitsvalgte. Vi skal være glade for at valgkomiteen fant fram til disse kandidatene foran siste årsmøte, og at de sa seg villige til å bidra. Nå får vi muligheten til å bli bedre kjent med dem. Vi er også så heldige at begge er ivrige fotografer. Onsdag viser de et utvalg av årets bilder. 

Andreas viser "På tur fra Vestlandet til Bodø", med bilder fra lokaliteter han var innom på veien. Med tanke på hvor lang denne strekningen er, og hvor variert naturen her er, blir det både spennede og lærerikt å se hva hans kamera har fanget opp av motiver. Kanskje får vi også tips til nye steder å besøke.  

Andreas på Gulebrystet i Bremanger

Horndykker i Vatnvatnet i Bodø (foto Andreas)

Aleksander vil i hovedsak vise bilder fra området rundt kroksjøen Øyenlågen i Numedalslågen ved grenda Hostvet, beliggende mellom Skollenborg og Efteløt. Lokale fugleinteresserte har lenge fulgt med i dette fuglerike området. De har også jobbet i mange år for å få reist et fugletårn. En svært velvillig jordbruker har avsatt et meget godt utsiktspunkt på sin eiendom, byggeplaner er utarbeidet og godkjent av Kongsberg kommune og et byggfirma står klar til å lede arbeidet sammen med frivillige. Vår forening er involvert både gjennom lokale medlemmer og som midlertig eier av tårnet. Videre framgang er nå avhengig av den pågående innsatsen for å finansiere tårnet.  

Gjøk i Øyen (foto Aleksander)Øyenlågen

Etter foredraget følger som vanlig pause med kaffe og kaker, og mulighet for hyggelig samvær med kjente og ukjente fugleinteresserte. Deretter avsluttes i henhold til tradisjonen med deltakernes egne beretninger og bilder. Vel møtt til en trivelig kveld!

KAKER OG GAVER TIL LOTTERI MOTTAS MED TAKK!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar