lørdag 13. november 2021

VELKOMMEN TIL MØTE 8. DESEMBER MED FOREDRAG AV TOM SCHANDY

Tid: 8. desember 2021 kl.18.30 / Sted: Haug menighetssenter i Hokksund.

Alle ønskes velkommen. Gratis adgang.Naturfotografen og forfatteren Tom Schandy var på besøk hos oss høsten 2017. Da hadde han med seg boka "Norske fugler". Nå har gitt ut i ny bok: "Fuglenes fantastiske verden". Denne gang har han vært alene om både tekst og bilder. Boka som forteller om fuglenes liv – om fugler ved verdens ende, om matvaner, om kurtisering, leik og hekking, samt fom ugletrekk og trusselen mot fuglene. En altomfattende bok fullspekket med fakta om fuglenes liv. Bildene er hentet fra alle verdens hjørner . Ei praktbok som tilbys signert under møtet. I foredraget vil Schandy fortelle mye spennende om fuglenes liv. Dette er et foredrag som passer til hele familien – lett og ledig med mange, små historier.


 


Tom Schandy er født i Drammen i 1962. Han ble som ung entusiast medlem i vår forening, og har jobbet hele livet med naturformidling. Siden 2000 på fulltid, etter ti år på halvtid som rådgiver i WWF Verdens Naturfond. I tillegg til rundt 40 bøker, har han skrevet hundrevis av artikler om natur, dyreliv og friluftsliv og holdt et stort antall foredrag i inn- og utland. Bildene hans har vunnet store internasjonale forokonkurranser, blant annet Wildlife Photographer of the Year. Han er også redaktør av magasinet Natur&Foto, og leder fototurer og workshops for naturfotografer. Han har alltid vært opptatt av naturvern og skriver gjerne kronikker i aviser om ulike problemstillinger.


Etter foredraget følger pause med salg av kaffe og kaker, deltakernes siste fugleobservasjoner og annet som ønskes tatt opp. Møtet avsluttes rundt kl.21. Vel møtt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar