torsdag 2. mai 2024

VELKOMMEN TIL TÅRNDAG 5. MAI KL.06 - 12

12 DELTAKERE SÅ 54 FUGLEARTER, MED EGRETTHEGRE OG HAVØRN SOM HØYDEPUNKTER. SE REFERAT PÅ VÅR FACEBOOK-SIDE


BirdLife Øvre Eiker og omegn lokallag inviterer til tårndag ved Fiskumvannet søndag 5. mai kl 0600-1200.


Merk tidspunktet:  Denne gang starter vi altså kl 0600! Fuglelivet er på sitt mest aktive om morgenen, og vi må starte ekstra tidlig for å få med oss dette. Turleder er Aleksander Solberg. Han går fra parkeringen kl 06, og bemanner tårnet fram til kl 12. Det er også helt greit å komme seinere. Vel møtt!

Alle fugleinteresserte er velkomne til tårndag for å observere områdets fugleliv sammen med likesinnede. Tårnet bemannes av foreningens medlemmer, som betyr at dette er en utmerket anledning til å spørre og lære om fugler og identifisering,

Ved nedbør står vi tørt i mellometasjen i tårnet, og ved oppholdsvær står vi på toppen med full utsikt i alle retninger.

Parkering nær jernbanebrua på Fiskumsletta (Fv73),  ved informasjonstavla for Fiskumvannet Naturreservat. Stien ut til tårnet er stedvis gjørmete, og kan være oversvømt, Fjellsko eller støvler anbefales ved våte forhold. Det er svært enkelt å finne veien ut til tårnet fra parkeringen. Til informasjon beiter storfe i reservatet fra ca 1. juni til medio oktober.

Alle interesserte er hjertelig velkomne på våre arrangementer. Ta med kikkert og gjerne litt å spise og drikke, og delta så lenge du ønsker. Vel møtt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar