mandag 19. mai 2014

Fuglenes Dag søndag 25. mai


Forspillet: Lørdag 24. mai har NOF Buskerud info-stand i gågata i Kongsberg sentrum. kl. 10 - 14. Medlemmer som vil bidra etterlyses, og bes kontakte fylkeslagets leder Anne Sørensen.

Søndag går vi en rolig byvandring i Kongsberg med fugleguiding. Start fra "Haspa" (Hasbergtjerndalen) ved det nye kulturhuset på vestsida kl.10. Turen går forbi vandrerhjemmet, kirken, Bergverksmuseet, Nybrua, Møllebakken og Fosseparken til statuen Oksen. Her avsluttes med en rast, mer fuglekikking og hyggelig prat. Ta gjerne med kikkert, mat og kaffe. Varighet til kl. 13. Turleder Frank T. Brandbu, assistert av Magne Sjøblom.

I tillegg blir det tårnkonkurranse mellom Fiskum og Linnesstranda. Alle er velkommen. Alt som blir observert fra fugletårnene i løpet av hele dette døgnet teller med. Steinar Stueflotten er ankermann på Fiskum, og Jan Gylder på Linnesstranda. Når de ikke er til stede oppfordres alle til å sende resultatet i mail til Steinar: sstuef@broadpark.no Observasjoner sett eller hørt fra andre steder enn tårnene i de to lokalitetene registreres som vanlig på http://artsobservasjoner.no/fugler/ Lykke til!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar